producten Z oplossingen Z maatwerk Z cases R support Z  cases 290
 

Praktijkcases

Lincsafe ontwerpt, ontwikkelt en produceert eigen producten. Op deze pagina's vindt u een kleine opsomming van actuele cases die in eigen huis ontwikkeld zijn en waar we trots op zijn.. Sommige worden door Lincsafe zelf bedacht, maar vaker is de uiteindelijke klant/gebruiker degene die met het idee komt.


LINCSTATION

Lincsafe ontwikkelde in eigen beheer een automatische, intelligente en gesloten kassalade

Een gesloten kassa leidt tot meer veiligheid en minder fouten bij het geven van wisselgeld. De kassier komt niet in aanraking met het geld dus een zeer hygiënische geldafhandeling. Het systeem kan door een waarde-transporteur geleegd worden daardoor is er ook minder risico voor u en uw personeel.

Zowel de hardware als de software is geheel in eigen beheer gerealiseerd. Door eerst een houten model te maken zijn alle ergonomische en praktische aspecten bekeken en daarna is door onze eigen R & D afdeling de software ontwikkeld.

Er zijn vervolgens diverse apparaten in het veld getest en inmiddels is er een balie- en een stand alone versie die zeer goed is ontvangen in de markt. 

Lincstation 2 LoRes shadow

point2pay totaal lowres

 

Indien er geen POS systeem aanwezig is kan er een compleet POINT2PAY systeem worden aangeboden in samenwerking met PAY PLAZA.

Weer een eigen ontwikkeling waarmee we vooruit lopen in de markt van Cash handelingen.

Maatwerk Kiosks

CJIB tvu LR

Lincsafe bouwt de machine die u zoekt!

In samenwerking met G4S Nederland ontwikkelde Lincsafe een betaalkiosk voor cash en pinbetalingen. De eerste applicatie was een overheidsproject waarmee de gebruikers uitstaande boetes bij politiebureaus en luchthavens betalen

CJIB tvu open LR

De automaat geeft wisselgeld (munten en biljetten) en is uitgerust met een RFID lezer, kiosk printer, 4G modem en 2D barcode lezer. 

 

 

 

 

 

PIN wissel automaat

pinwissel3

Bankbiljetten wisselen?

Eind 2016 introduceerde Merlin samen met Lincsafe de pinwissel automaat PC-1. Deze automaat is ontwikkeld ten behoeve van de gamingindustrie (casino en speelhal) en biedt de volgende opties;

  • opnemen van geld van de bankrekening middels pin of nfc
  • uitbetaling in biljetten en/of munten
  • biljetten breken (wisselen van grote in kleine biljetten)
  • wisselen van biljet naar munt.

 

Buschaffeurs automaat

arriva

In 2014 ontwikkelde Lincsafe / Merlin samen met een ov bedrijf een machine ten behoeve van het afstorten van geld (biljetten en munten) en het aankopen van boekjes met vervoerbewijzen.

De machine bevat een muntafstortunit met geavanceerd cleaning systeem, twee afstortcassettes tbv bankbiletten, nfc/rfid reader, 15 inch touchscreen en kioskprinter. Ook is de unit voorzien van een webportal voor rapportages over transacties en backoffice functies.

Adres
De Corridor 9
NL-3621 ZA Breukelen
The Netherlands

 

Vacatures
Er zijn nu geen vacatures

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2020 Lincsafe - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.