producten Z oplossingen Z maatwerk Z cases R support Z  cases 290
 

Praktijkcases

Lincsafe werkt aan concepten die alle wensen en eisen van de klant omvatten. Op deze pagina's vindt u een kleine opsomming van actuele cases die in eigen huis ontwikkeld zijn en waar we trots op zijn. 

 

Maatwerk Kiosks

CJIB tvu LR

In samenwerking met G4S Nederland ontwikkelde Lincsafe een betaalkiosk voor cash en pinbetalingen. De eerste applicatie was een overheidsproject waarmee de gebruikers uitstaande boetes bij politiebureaus en luchthavens betalen

CJIB tvu open LR

De automaat geeft wisselgeld (munten en biljetten) en is uitgerust met een RFID lezer, kiosk printer, 4G modem en 2D barcode lezer. 

 

 

 

 

 

PIN wissel automaat

pinwissel3

Eind 2016 introduceerde Merlin de pinwisselautomaat PC-1. Deze automaat is ontwikkeld ten behoeve van de gamingindustrie (casino en speelhal) en biedt de volgende opties;

  • opnemen van geld van de bankrekening middels pin of nfc
  • uitbetaling in biljetten en/of munten
  • biljetten breken (wisselen van grote in kleine biljetten)
  • wisselen van biljet naar munt.

 

Buschaffeurs automaat

arriva

In 2014 ontwikkelde Merlin samen met een ov bedrijf een machine ten behoeve van het afstorten van geld (biljetten en munten) en het aankopen van boekjes met vervoerbewijzen.

De machine bevat een muntafstortunit met geavanceerd cleaning systeem, twee afstortcassettes tbv bankbiletten, nfc/rfid reader, 15 inch touchscreen en kioskprinter. Ook is de unit voorzien van een webportal voor rapportages over transacties en backoffice functies.

Self Service Munten machine

CD master

Lincsafe ontwikkelde een ‘self service munten afstort-oplossing’ voor de Nederlandse banken zodat klanten snel en efficiënt hun munten kunnen afstorten en dezelfde dag een bijboeking hiervoor ontvangen.

Lincsafe’s innovatieve en flexibele ontwerp maakt het voor de bank mogelijk om hun klanten een dergelijke service te bieden met minimale inzet en zonder IT-integratie.

Toegepast bij meer dan 500 bankfilialen, laat deze oplossing zien waarom het marktleider is in Nederland. En met een beschikbaarheidspercentage van 98% is het duidelijk waarom!

Adres
Industrieweg 4
NL-3606 AS  Maarssen
The Netherlands

 

Vacatures
Er zijn nu vacatures

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2017 Lincsafe - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.