producten Z oplossingen Z maatwerk Z cases R support Z  pand 290
 

Over Lincsafe

Lincsafe ontwerpt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt betaaloplossingen.

Lincsafe is een Nederlands bedrijf en opgericht in 2013 door het moederbedijf Merlin – sinds 1996 actief in oplossingen voor geldverwerking met een internationaal netwerk in meer dan 15 landen, vertegenwoordigd door haar eigen merken, waaronder Lincsafe en CashTester. Merlin heeft meer dan 100.000 geldoplossingen wereldwijd geplaatst.

Belangrijke klanten zijn bijvoorbeeld:  3 x logo

Onze MISSIE

Onze strategie is betalingsoplossingen te creëren waardoor het veilig, makkelijk en efficiënt is om geld te verwerken. Wij doen dit door innovatieve, flexibele en kosteneffectieve oplossingen te creëren die passen bij de behoeften van onze klanten.

Waarom Lincsafe

Lincsafe's 'Can Do' houding zit in ons DNA! Innovatie en flexibiliteit staat centraal in wat we doen en dit stelt ons in staat om jaarlijks meer nieuwe producten te leveren dan onze collega's. Wanneer u met Lincsafe werkt, gaat u samenwerken met de mensen die uw oplossing volledig zullen ontwerpen.

Onderzoek en Ontwikkeling is een vitale functie voor Lincsafe om te blijven groeien en innoveren. Meer dan 25% van ons team is gewijd aan R & D. Van software tot hardware en ook de training om u te ondersteunen. Wij kunnen alles in eigen huis uitvoeren en daarom de kwaliteit in gehele proces garanderen.

Bekijk deze video's om meer te weten te komen over Lincsafe.

Lincsafe bij NYP

Bekijk deze video om meer te weten waarom deze ondernemer van NYP heeft gekozen voor een Lincsafe.

 

 

Hoe werken wij

Lincsafe beoordeelt uw cash verwerking en ontwerpt een oplossing die aan uw behoeften voldoet.

Samen volgen we de stroom van contant geld en gebruiken onze innovatieve en flexibele technologie om uw processen te optimaliseren.

Onze cash automatiseringsoplossingen tellen, stellen uw geld veilig en optimaliseren de fysieke beweging van contant geld - en maken het veilig en efficiënt voor u.

Lincsafe's software zorgt veilig en efficiënt voor alle transacties - waardoor het gemakkelijk en transparant voor u is om uw geld te volgen op elk gewenst moment.

- Wij voorzien u van een beveiligde Web Portal om uw geld te volgen en de personeels toegang tot de lincsafe te beheren.

- Wij werken samen met uw CIT transporteur om het mogelijk te maken uw geld veilig en efficiënt uit uw Lincsafe te halen.

- Wij werken samen met uw bank zodat uw Lincsafe een krediet kan genereren van het bedrag dat iedere dag wordt gestort.

 

 

 

 

 

 

Onze partners en leveranciers

 De volgende partners van Lincsafe willen wij onder uw aandacht brengen: 

merlin Logo

Merlin is ons moederbedrijf en specialist in geldverwerkende apparatuur. Merlin ontwerpt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt oplossingen voor het betalen met contant geld en/of elektronische middelen. In dit segment is Merlin verreweg de grootste van Nederland en daarnaast de meest flexibele partij. merlin compilatieNaast de productie van onze eigen producten is Merlin de partner van een groot aantal producenten voor het distribueren, installeren en onderhouden van apparatuur voor het verwerken van contant geld en het voorkomen van fraude. Voor meer informatie: www.merlin.nl

 

 

Cashtester compilatie

Logo CashTester 640 150

Sinds januari 2014 behoort Cashtester tot de Merlin groep met een compleet assortiment vals geld detectoren, bankbiljettelmachines, munttelmachines, fitness sorteerders en vele andere producten om geld te controleren en/of verwerken. Cashtester werd opgericht in 2004 en sindsdien hebben we, dankzij onze klanten/distributeurs en kwalitatief hoogwaardige producten, een continue groei in de Europese markt doorgemaakt en speciaal in de Retail markt staan we hoog aangeschreven

 

 

secu systemslogo

Sinds 2007 is Secusystems ook onderdeel van de Merlin groep.

compilatie produkten2Secusystems geeft advies, landelijke service en support op het gebied van beveiligings apparatuur zoals Camerabewaking, toegangscontrole en alarmsystemen. Geen webshop maar een vakkundig leverancier en installateur van beveiligingsapparatuur!

 

 

Lincsafe kan geen goede producten en service bieden zonder goede leveranciers.

Onze gewaardeerde leveranciers:

  • Nauta, Gespecialiseerd in mechanische beveiliging,service op sloten, cilinders, sluitsystemen en het complete programma kluizen en brandkasten
  • MEI
  • JCM

 

Adres
De Corridor 9
NL-3621 ZA Breukelen
The Netherlands

 

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2020 Lincsafe - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.