producten Z oplossingen Z maatwerk Z cases R support Z  pand 290
 

Ons nieuwe kantoor

pand avond LRWE ARE MOVING!!

De verhuizing is in volle gang! 

Deze komende 2 weken zal in navolging van de expeditie en productieafdeling nu ook het office, technische dienst en de verkoop afdeling verhuizen naar onze nieuwe locatie. De planning is dat wij vanaf 26 oktober volledig vanuit ons nieuwe kantoor kunnen werken.

Ons adres is: De Corridor 9, 3621 ZA Breukelen

Over Lincsafe

Lincsafe ontwerpt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt betaaloplossingen.

Lincsafe is een Nederlands bedrijf en opgericht in 2013 door het moederbedijf Merlin – sinds 1996 actief in oplossingen voor geldverwerking met een internationaal netwerk in meer dan 15 landen, vertegenwoordigd door haar eigen merken, waaronder Lincsafe en CashTester. Merlin heeft meer dan 100.000 geldoplossingen wereldwijd geplaatst.

Belangrijke klanten zijn bijvoorbeeld:  3 x logo

Onze MISSIE

Onze strategie is betalingsoplossingen te creëren waardoor het veilig, makkelijk en efficiënt is om geld te verwerken. Wij doen dit door innovatieve, flexibele en kosteneffectieve oplossingen te creëren die passen bij de behoeften van onze klanten.

Hoe werken wij

Lincsafe beoordeelt uw cash verwerking en ontwerpt een oplossing die aan uw behoeften voldoet.

Samen volgen we de stroom van contant geld en gebruiken onze innovatieve en flexibele technologie om uw processen te optimaliseren.

Onze cash automatiseringsoplossingen tellen, stellen uw geld veilig en optimaliseren de fysieke beweging van contant geld - en maken het veilig en efficiënt voor u.

Lincsafe's software zorgt veilig en efficiënt voor alle transacties - waardoor het gemakkelijk en transparant voor u is om uw geld te volgen op elk gewenst moment.

- Wij voorzien u van een beveiligde Web Portal om uw geld te volgen en de personeels toegang tot de lincsafe te beheren.

- Wij werken samen met uw CIT transporteur om het mogelijk te maken uw geld veilig en efficiënt uit uw Lincsafe te halen.

- Wij werken samen met uw bank zodat uw Lincsafe een krediet kan genereren van het bedrag dat iedere dag wordt gestort.

 

 

 

 

 

 

Waarom Lincsafe

Lincsafe's 'Can Do' houding zit in ons DNA! Innovatie en flexibiliteit staat centraal in wat we doen en dit stelt ons in staat om jaarlijks meer nieuwe producten te leveren dan onze collega's. Wanneer u met Lincsafe werkt, gaat u samenwerken met de mensen die uw oplossing volledig zullen ontwerpen.

Onderzoek en Ontwikkeling is een vitale functie voor Lincsafe om te blijven groeien en innoveren. Meer dan 25% van ons team is gewijd aan R & D. Van software tot hardware en ook de training om u te ondersteunen. Wij kunnen alles in eigen huis uitvoeren en daarom de kwaliteit in gehele proces garanderen.

Bekijk deze video's om meer te weten te komen over Lincsafe.

Lincsafe bij NYP

Bekijk deze video om meer te weten waarom deze ondernemer van NYP heeft gekozen voor een Lincsafe.

 

 

Pagina 1 van 2

Adres
De Corridor 9
NL-3621 ZA Breukelen
The Netherlands

 

Vacatures
Er zijn nu geen vacatures

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2020 Lincsafe - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.