producten Z oplossingen Z maatwerk Z cases R support Z  pand 290
 

Disclaimer

De materialen op deze website kunnen onnauwkeurigheden of typografische fouten bevatten. Lincsafe garandeert niet de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of volledigheid van de materialen, adviezen, opinies, verklaringen of andere informatie die via deze site wordt weergegeven of verspreid. Alle informatieve documenten, software en producten op deze site worden geleverd "zoals ze zijn" en "zoals beschikbaar", en zullen niet bindend zijn, noch worden ze uitgelegd als een verplichting, vertegenwoordiging of garantie van Lincsafe. U erkent dat een beroep op enige informatie van deze site op eigen risico is. Lincsafe behoudt zich het recht om, na eigen goeddunken, fouten of nalatigheden in een gedeelte van deze website te corrigeren of om andere wijzigingen op de site of de materialen die op de site worden beschreven, te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Lincsafe erkent alle handelsmerken en auteursrechten van genoemde merken en bedrijven.

Beperking van aansprakelijkheid
Lincsafe sluit alle aansprakelijkheid uit (voor zover toegestaan door toepasselijk recht) voor directe, indirecte, incidentele consequenties, schade, kosten, verliezen, claims, uitgaven, inclusief maar niet beperkt tot schadevergoeding, goodwill, datagegevens of andere immateriële verliezen of andere procedures van welke aard dan ook die u heeft geleden of geleden heeft die voortvloeien uit uw gebruik van deze website en de inhoud ervan, of door onbeschikbaarheid van onderdelen of alle website of informatie documenten, software of producten.

Recht en jurisdictie
Deze Gebruiksvoorwaarden zijn onderworpen aan de Nederlandse wetgeving. In geval van geschillen die voortvloeien uit deze Gebruiksvoorwaarden, zullen uitsluitend de rechtbanken van Amsterdam bevoegd zijn.

Privacy verklaring
Vanaf 25 Mei 2018 is de nieuwe privacywetgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Verordening (EU) 2016/679 van het Europees parlement en de Raad, van toepassing. Lincsafe voert al jaren een streng privacybeleid waaraan alle werknemers zich moeten houden. Voor meer informatie over het aangepaste privacybeleid van Lincsafe, klik hier.

Auteursrechten
Copyright © Lincsafe BV, Industrieweg 4, 3606 AS, Maarssen, Nederland. Alle rechten voorbehouden.

 

Info & Route

Lincsafe
De Corridor 9, 3621 ZA Breukelen

T: +31 (0)346 72 59 50
E: NL.info.lincsafe@cennox.com

IBAN : NL46 INGB 0008 2741 65
BIC   : INGBNL2A

BTW nr.: NL852488087B01
KVK: 57220662

KAARTJEKlik op het kaartje voor een routeplanner

Adres
De Corridor 9
NL-3621 ZA Breukelen
The Netherlands

 

Vacatures
Er zijn nu 1 vacature

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2020 Lincsafe - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.