Lincsafe ontwerpt, ontwikkelt en produceert eigen producten. Op deze pagina's vindt u een kleine opsomming van actuele cases die in eigen huis ontwikkeld zijn en waar we trots op zijn.. Sommige worden door Lincsafe zelf bedacht, maar vaker is de uiteindelijke klant/gebruiker degene die met het idee komt.


U vindt onze oplossingen in retail, petrol, OV, amusement en de bancaire sector. Op deze pagina een greep uit ons assortiment. Indien u nadere informatie wenst of een specifiek doel of toepassing voor ogen heeft horen wij dit graag.

Over onze visie, missie en testimonials

Hoofdpagina over lincsafe

Lincsafe is ontwerper en producent van allerhande betaaloplossingen die je in overal tegenkomt en wij leveren onze diensten aan het bedrijfsleven (B2B). Ons personeelsverloop is zeer laag maar door de aanhoudende groei (als gevolg van de hoge klanttevredenheid) is er wederom behoefte aan uitbreiding van het team. 

Lincsafe is onderscheidend op het gebied van innovatie, doorlooptijden van nieuwe ontwikkelingen en het feit dat alles ‘in house’ wordt gedaan; bedenken, ontwerp, ontwikkeling, productie, installatie en after-sales. Is een klant op zoek naar ‘iets wat hij/zij nergens kan vinden’ dan is onze interesse gewekt,maar ook voor standaard producten zijn wij de juiste partner. Persoonlijke aandacht voor elke klant door een gemotiveerd team met geweldige skills.

Als je het leuk vindt om mee te denken, mee te werken en mee te beslissen hoe ons bedrijf er over een paar jaar uitziet moet je zeker reageren op onze vacatures. De functie is zeer afwisselend, internationaal en we bedienen elke bedrijfstak waar betaald wordt of anderszins geld wordt gebruikt.

Adres
Industrieweg 4
NL-3606 AS  Maarssen
The Netherlands

 

Vacatures
Er zijn nu 2 vacatures

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2020 Lincsafe - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.