Lincsafe ontwerpt, ontwikkelt en produceert eigen producten. Op deze pagina's vindt u een kleine opsomming van actuele cases die in eigen huis ontwikkeld zijn en waar we trots op zijn.. Sommige worden door Lincsafe zelf bedacht, maar vaker is de uiteindelijke klant/gebruiker degene die met het idee komt.


U vindt onze oplossingen in retail, petrol, OV, amusement en de bancaire sector. Op deze pagina een greep uit ons assortiment. Indien u nadere informatie wenst of een specifiek doel of toepassing voor ogen heeft horen wij dit graag.

Over onze visie, missie en testimonials

Hoofdpagina over lincsafe

Lincsafe is ontwerper en producent van allerhande betaaloplossingen die je in overal tegenkomt en wij leveren onze diensten aan het bedrijfsleven (B2B). Ons personeelsverloop is zeer laag maar door de aanhoudende groei is er regelmatig behoefte aan uitbreiding van het team. 

Als je het leuk vindt om mee te denken, mee te werken en mee te beslissen hoe ons bedrijf er over een paar jaar uitziet moet je zeker reageren op onze vacatures. De functie is zeer afwisselend, internationaal en we bedienen elke bedrijfstak waar betaald wordt of anderszins geld wordt gebruikt.

Adres
De Corridor 9
NL-3621 ZA Breukelen
The Netherlands

 

Vacatures
Er zijn nu 1 vacature

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2020 Lincsafe - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.